training

coaching

e-learning

Over Michiel Everts

Michiel2.png

Michiel Everts is sinds 2000 actief in het ontwikkelen en geven van communicatie- en verkooptrainingen. Na een gedegen opleiding bij een van de grootste trainingsbureaus van Nederland is Michiel als trainer en coach aan de slag gegaan. Tijdens zijn werk als hoofd van de Sales Training afdeling van een groot kabel maatschappij, besefte Michiel dat zijn trainingen effectiever konden worden. Hierdoor heeft hij de effectiviteit van communicatie trainingen verder vergroot door bewust te gaan werken met e-learning en e-toetsen. Zo ontstond een golf van mogelijkheden die hebben geleid tot optimale communicatie trainingstrajecten bij zeer grote Nederlandse organisaties. Nu, 14 jaar later, heeft hij ruim tweeduizend mensen getraind & gecoached.

In 2008 is Michiel Everts gestart met Energy Training. Na 5 jaar is Energy Training overgegaan in een B.V. en blijft Michiel samen met zijn zakelijk partners werken aan de verdere optimalisering van communicatie tussen verkoper & klant. Energy Training B.V. stelt zich ten doel om iedere deelnemer te helpen met bedrijfsgerichte- en praktijkgerichte trainingen. Dit wordt vewerzenlijkt zonder of met een blended learning vorm in combinatie met e-learning en e-toetsen.
Deze samenwerking mag u iedere keer weer verwachten van
Energy Training B.V.                                                                                                   

Enkele opdrachtgevers van Energy Training B.V. zijn: KPN, KPN Glasvezel, KPN Save, Hi, KPN Mobiel, KPN Business, KPN Klantenservice, SWJ Resultancy, Arepa, Telfort, Halma Packaging, Mastery Consultants, Moovs, ViaSana, XS4ALL, SanomaMedia en MKB Brandstof.