training

coaching

e-learning

Over Michiel Everts

Michiel2.png

Michiel Everts is sinds 2000 actief in het ontwikkelen en geven van communicatie- en verkooptrainingen. Na een gedegen opleiding bij een van de grootste trainingsbureaus van Nederland is Michiel als trainer en coach aan de slag gegaan. Tijdens zijn werk als hoofd van de Sales Training afdeling van een groot kabel maatschappij, besefte Michiel dat zijn trainingen vernieuwd moesten worden. Hierdoor heeft hij een energieke en autentieke wijze ontwikkeld in het geven van zijn trainingen. Daarbij heeft hij zijn trainingstrajecten verder verbeterd door te gaan werken met e-learning en e-toetsen. Zo ontstond een golf van mogelijkheden die heeft geleid tot optimale communicatie binnen zeer grote Nederlandse organisaties en richting hun klanten.         Nu, 15 jaar later, heeft hij ruim twee├źneenhalf duizend mensen getraind & gecoached.

Begin 2008 is Michiel Everts gestart met Energy Training. Na 5 jaar werd het Energy Training B.V. Michiel zal daarin energiek blijven werken aan de verdere optimalisering van communicatie tussen mensen. Michiel wil de komende jaren op meerdere werkgebieden actief worden, om zo verbetering van communicatie binnen nog meer bedrijven en type mensen te realiseren.

De communicatie zal voor Michiel altijd de wijze zijn waarop hij zijn doelen wil behalen. In de vorm van klaslokaal trainingen, coaching en e-learning in combinatie met e-toetsen & e-refresh. Deze energieke aanpak zal Michiel altijd blijven uitvoeren!                                                                                              

Enkele opdrachtgevers van Energy Training B.V. zijn: KPN, KPN Glasvezel, KPN Save, Hi, KPN Mobiel, KPN Business, Arepa, Telfort, KPN Klantenservice, SWJ Resultancy, Halma Packaging, Mastery Consultants, Moovs, ViaSana, Webhelp, XS4ALL, SanomaMedia, MKB Brandstof en Xerox.