training

coaching

e-learning

Missie

Energy Training B.V. heeft als doel om mensen bewust te maken van de golf van mogelijkheden die iedereen bezit. Op een praktische wijze werken we aan de verbetering van de dagelijkse communicatie tussen mensen. Als eerste in de zakelijke communicatie. Ten tweede bij uw persoonlijke communicatie. Dát is onze intentie en doel.

Onze gedachten, gevoelens, beslissingen en handelen zijn met elkaar verbonden. Communicatie speelt hierin de hoofdrol en Energy Training B.V. biedt u een succesvolle aanpak. Door een praktijkgerichte verbetering te bieden in denken en handelen helpen we onze deelnemers verder te ontwikkelen. Dit doen we door training, coaching en met e-learning.                             Onze missie: mensen op een effectieve wijze zichzelf en hun communicatie te verbeteren, waardoor ze prettiger kunnen leven en nog succesvoller worden. 

Energy Training B.V. wil op een waardevolle wijze de communicatie van mensen verbeteren waardoor ze fijner in het leven staan en daarin succesvol worden.

14947379 m