training

coaching

e-learning

Energieke trainingen

Alle Energy Trainingen zijn gericht op de ontwikkeling en verbetering van communicatie en daarmee de effectiviteit van iedere deelnemer. Door de juiste afstemming van interne- en externe communicatie zorgen we in onze trainingen voor de juiste aanpak om succesvol te zijn. Dit geldt voor zakelijke doelen en priv├ę wensen.

De trainingen die Energy Training biedt, zijn vaak een combinatie van praktijkgerichte communicatietrainingen met e-learning, e-toeten en coaching. Alle onze trainingen worden afgestemd en op maat gemaakt. We ondersteunen het 70 - 20 - 10 model. Klik op de onderstaande afbeelding om hier meer over te leren.

Uw wens is onze doelstelling. Uw succes is ons uitgangspunt. Ge├»nteresseerd? Een mailtje of telefoongesprek is voldoende om uw succes te vergroten. U Stuurt uw mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.     of bel: 06 50 74 89 84

Enkele klanten van Energy Training BV zijn: KPN Glasvezel, Hi, KPN Mobiel, KPN Klantenservice, Halma Packaging, Mastery Consultants, Arepa, Moovs, Telfort, ViaSana, SanomaMedia, Webhelp, XS4ALL, Xerox, OVD, MKB Brandstof en VOC.

the-70-20-10-blended-learning-model

 

 

Energieke trainingen