training

coaching

e-learning

Het Nieuwe Verkopen

Hoe komt het dat het ene verkoopgesprek beter gaat dan het ander? Waarom koopt de klant niet bij mij, terwijl wij de goedkoopste zijn? Tegenwoordig is verschil in kwaliteit tussen producten en diensten sterk verkleind, hoe kan je dan toch verkopen? Dit alles maakt het extra uitdagend om als verkoper succesvol te zijn. Deze uitdaging heeft alles te maken met de juiste afstemming op je klant en jezelf. 

Tijdens de training van het Nieuwe Verkopen sta jij als verkoper centraal. Jouw kijk op je klanten, je product en vooral jezelf. Wanneer je je intenties en doelen kent kan je gaan werken werken aan het verbeteren van je verkoopvaardigheden. Dat is het Nieuwe Verkopen.  Het nieuwe verkopen

* Het nieuwe verkopen; de expert: deze training richt zich vooral op jou als verkoper. Hierin worden je idee├źn en intenties en overtuigingen behandeld. Ook je beslissingen en handelen komen uitgebreid aan bod. Vervolgens leer je in verschillende praktijkopdrachten hoe je energieker kun verkopen. Hiermee bouw je we aan de basis van jouw succes.

 * Het nieuwe verkopen; de winst: deze training is speciaal gemaakt voor ervaren verkopers die door hun plafond willen breken. In deze training worden nieuwe inzichten behandeld die bijdragen aan jouw verdere groei en succes. Door anders te denken en handelen, ga je betere resultaten behalen. Intentie, aandacht en energiek verkopen, zijn de onderwerpen van deze speciale verkooptraining. Als je denkt dat je niets meer kunt leren, dan dagen wij je uit! klik op het poppetje of Icademy voor meer info.

Het Nieuwe Verkopen helpt je dichter bij jezelf te komen en succesvol met je klant om te gaan, waardoor jullie beiden winst gaan behalen.