training

coaching

e-learning

e-learning

                                                             

 

E-learning is een onmisbaar onderdeel van het nieuwe leren. E-learning is ideaal inzetbaar bij het leren van kennis en vergroten van inzicht. E-learning en e-toetsen is efficiĆ«nt inzetbaar bij trainen en coachen, zoals we dat al 5 jaar voor KPN doen.

Aanwezige kennis over communicatie is ideaal te toetsen via e-toetsen. Het leren kan perfect ondersteund worden met e-learning modules. De vaardigheden kunnen ideaal getraind worden in de trainingszaal of tijdens individuele coaching. Hierdoor kan ieder trainingstraject uitgebreid worden. Het maakt leren interactief, effectief en vooral leuk! Het biedt een golf van praktische mogelijkheden.

Iedere e-learning module kan gecombineerd met gespreksoefeningen en andere praktijkopdrachten.Het brengt de kosten omlaag en het leereffect gaat omhoog. Zo ontstaat een succesvolle combinatie tussen de e-learning, e-toetsen en reguliere Energy Trainingen. Energy Training en zijn partners beiden u een golf van mogelijkheden.

De e-refresh! De e-refresh is een korte e-learning module, die als refreshment na een training gegeven wordt. Het is een opfris mini-module, met daarin de belangrijkste informatie van de training, gecombineerd met enkele toetsvragen.

Ideaal voor het vergroten van het leereffect van de e-learning training en zorgt daardoor voor extra rendement.

Nieuw: Studytube. Het volgen van een training op Studytube voelt als het browsen op je favoriete consumentenwebsite. Het systeem is voor iedereen eenvoudig te gebruiken, zelfs als je nog nooit een online training hebt gevolgd. Klik hieronder op het logo en zie wat Energy Training BV voor Studytube heeft gemaakt.

Klik hier voor een voorbeeld van een e-learning: KPN training.

Enkele opdrachtgevers van e-learning zijn: KPN, XS4ALL, Telfort Glasvezel, SWJ Resultancy, Arepa, Hi, KPN Business, Xerox, KPN Glasvezel, MKB Brandstof en VOC.

10779559 m     Studytube logo