training

coaching

e-learning

e-learning

                                                             

 

E-learning is een onmisbaar onderdeel van het nieuwe leren. E-learning is ideaal inzetbaar bij het leren van kennis en vergroten van inzicht. E-learning en e-toetsen is efficiĆ«nt inzetbaar bij trainen en coachen, zoals we dat al 5 jaar voor KPN doen.

Aanwezige kennis over communicatie is ideaal te toetsen via e-toetsen. Het leren kan perfect ondersteund worden met e-learning modules. De vaardigheden kunnen ideaal getraind worden in de trainingszaal of tijdens individuele coaching. Hierdoor kan ieder trainingstraject uitgebreid worden. Het maakt leren interactief, effectief en vooral leuk! Het biedt een golf van praktische mogelijkheden.

Iedere e-learning module kan gecombineerd met gespreksoefeningen en andere praktijkopdrachten.Het brengt de kosten omlaag en het leereffect gaat omhoog. Zo ontstaat een succesvolle combinatie tussen de e-learning, e-toetsen en reguliere Energy Trainingen. 

Enkele opdrachtgevers van e-learning zijn: KPN, XS4ALL, Telfort Glasvezel, SWJ Resultancy, Arepa, Hi, KPN Business, Xerox, KPN Glasvezel, MKB Brandstof en VOC.