training

coaching

e-learning

e-learning

                                                             

 

E-learning is een onmisbaar onderdeel van het nieuwe leren. E-learning is ideaal inzetbaar bij het leren van kennis en vergroten van inzicht. E-learning en e-toetsen is efficiënt inzetbaar bij trainen en coachen, zoals we dat al 5 jaar voor KPN doen.

Aanwezige kennis over communicatie is ideaal te toetsen via e-toetsen. Het leren kan perfect ondersteund worden met e-learning modules. De vaardigheden kunnen ideaal getraind worden in de trainingszaal of tijdens individuele coaching. Hierdoor kan ieder trainingstraject uitgebreid worden. Het maakt leren interactief, effectief en vooral leuk! Het biedt een golf van praktische mogelijkheden.

Iedere e-learning module kan gecombineerd met gespreksoefeningen en andere praktijkopdrachten.Het brengt de kosten omlaag en het leereffect gaat omhoog. Zo ontstaat een succesvolle combinatie tussen de e-learning, e-toetsen en reguliere Energy Trainingen. Energy Training en zijn partners beiden u een golf van mogelijkheden.

Nieuw: Icademy. Het volgen van een training op Icademy geeft je interessante en voor pratische kennis. Tussen de meer dan 260 e-learning modules zitten ook de modules die interessant voor jou zijn. Daarom in Icademy dé online opleider. Energy Training is trots dat we sinds kort deze interactieve samnewerking met elkaar zijn aangegaan! Klik op het icoon om te zien wat Icademy ook voor jou of jullie organisatie kan doen.

Enkele opdrachtgevers van e-learning zijn: KPN, XS4ALL, Telfort Glasvezel, SWJ Resultancy, Arepa, Hi, KPN Business, Xerox, KPN Glasvezel, MKB Brandstof en VOC.