coachingsvormen & -technieken 

Onze top 5
QR coaching

QR coaching is ‘Quick Result’ coaching. Met een reeks van tien opeenvolgende vragen begeleidt de coach je vanuit je ongewenste situatie naar het ontdekken van oplossingen en het maken van een plan van aanpak voor het verkrijgen van je gewenste situatie.

Energy Kompas

Het Energy Kompas helpt je inzien waardoor je vast bent komen te zitten in een situatie en je energie hierdoor stagneert. Op een interactieve wijze leer je inzien hoe je hier weer uit loskomt. Het kompas geeft daarbij richting aan de actie die jij kan uitvoeren om in beweging te komen.

Focus/waardeoordeel/actie

‚ÄčFocus/waardeoordeel/actie coaching maakt duidelijk wat de reden is dat je in weerstand bent gekomen en in gedachtecirkels ronddoolt. Dit verhelderende drieluik helpt je op praktische wijze uit deze belemmerende gedachtecirkels te komen.

G.A.S.
Coaching-on-the-job

G.A.S. staat voor het aanleren van ‘Gedachten-, Ademhalings- en Spiertechnieken’. Deze drie technieken kun je toepassen om werk- en persoonlijke stress te verlagen. Met praktische oefeningen en opdrachten leer je dit bij jezelf toe te passen. 

Coaching-on-the-job is een praktijkgerichte coaching, waarbij de coach op de werkvloer meeloopt met de gecoachte om deze gericht te observeren en feedback te geven. Dit type coaching stimuleert de taak- en functiegerichte ontwikkeling van de gecoachte.   

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Kever Designs.