coachingsvormen & -technieken

Onze top 5
QR coaching

QR coaching is ‘Quick Result’ coaching. Met een reeks van vijftien opeenvolgende vragen begeleidt de coach je vanuit je ongewenste situatie naar een oplossing met een plan van aanpak voor het verkrijgen van je gewenste situatie.

Energy Kompas ©

Het Energy Kompas helpt je inzien waardoor je vast bent komen te zitten in een situatie en je energie hierdoor stagneert. Op een interactieve wijze leer je inzien hoe je hier weer uit loskomt. Het kompas geeft daarbij richting aan de actie die jij kan uitvoeren om in beweging te komen.

Focus/waardeoordeel/actie

Focus/waardeoordeel/actie coaching maakt duidelijk wat de reden is dat je in weerstand bent gekomen en in gedachtecirkels ronddoolt. Dit verhelderende drieluik helpt je op praktische wijze uit deze belemmerende gedachtecirkels te komen. Een combinatie van vragen en oefeningen zorgen ervoor dat je weer verder kunt komen.

L.E.S.
Coaching-on-the-job

Ooit nagedacht over het woord ‘les’. De letters staan hier voor: Lichaam Emotie Systeem. Zo is deze verhelderende coaching-vorm ook opgebouwd. Het biedt inzicht in je levensLESsen. Je zult verbaast staan hoe veel meer je eigenlijk weet over je uitdagingen, problemen en onzekerheden in jouw leven. L.E.S. coaching biedt duidelijkheid en helpt je jouw ‘les’(sen) te leren.

Coaching-on-the-job is een praktijkgerichte coaching, waarbij de coach op de werkvloer meeloopt met de gecoachte om deze gericht te observeren en feedback te geven. Deze coaching stimuleert je taak- en functiegerichte ontwikkeling. Van hieruit kunnen ook andere aspecten worden besproken, om de ontwikkeling in je job verder te vergroten.

pagina's:

bedrijfsgegevens:

Energy Training BV

 

OUDENBOSCH

+31 6 50 74 89 84

info@energytraining.nl

www.energytraining.nl

KvK  56704984

Volg ons:

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2008-2020 by Kever Creations