Training voor organisaties

IMG_2472_edited.jpg

Onze trainingen richten zich veelal op het verbeteren van onderlinge relaties met klanten, collega's en medewerkers via communicatie- en leiderschapstrainingen. Daarnaast geven we trainingen persoonlijke effectiviteit waarbij de relatie met jezelf centraal staat.

Energy Training is specialist in incompany trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & groei, communicatie, leiderschap & management.

 

Al onze trainingen worden op maat gemaakt naar de leerwensen en -doelen van jouw organisatie en situatie. Hieronder vind je enkele voorbeelden. We houden rekening met het trainingsbudget van je organisatie en de tijdsinvestering van de deelnemers.

 

Iedere deelnemer ontvangt na de training een naslagwerk met daarin het cursusmateriaal. Wanneer dit in het trainingsvoorstel is opgenomen kunnen deelnemers na de training coaching-on-the-job van de trainer ontvangen voor verdere implementatie.

Advies nodig over een training binnen jouw organisatie?

 

Persoonlijke groei & Effectiviteit

Weten wie je zelf bent en goed voor jezelf kunnen zorgen, ondersteunen je ontwikkeling in je werk en je leven. Via deze trainingen leer je leiderschap over jezelf te nemen, om zowel professioneel als persoonlijk te kunnen groeien en meer regie te krijgen over jezelf in werk- en levenssituaties.

Vitaal in je werk

Verminder stress en burn-out klachten door preventief te zorgen voor een beter evenwicht in je energie. Versterk je veerkracht en vitaliteit, zowel op je werk als privé.

Timemanagement

Verlaag je werkdruk door je tijd en energie te managen. Plan je werkzaamheden om ze effectief uit te voeren. Leer grenzen te stellen richting jezelf en anderen. (Her)ken je prioriteiten en weet ernaar te handelen.

Zelfmanagement

Vergroot je mogelijkheid tot zelfreflectie en -sturing.Krijg inzicht in je innerlijke drijfveren & blokkades en leer bewust en actief keuzes te maken om meer regie te krijgen over jezelf.

 

communicatie

Heb je eerst de focus op jezelf gehad, dan kun je nu je blik weer naar buiten richten. Leven en werken doe je immers samen met anderen. Wanneer je helder kunt communiceren vergroot je de kracht van samenwerken. Of het nu gaat om medewerkers, collega’s of klanten; deze trainingen helpen je je communicatievaardigheden te verbeteren en onderlinge relaties te versterken.

Effectief communiceren

Verbeter je gesprekken met medewerkers, collega's en/of klanten door het toepassen van communicatie- en luistervaardigheden. Ontwikkel je empatisch vermogen.

Conflicten hanteren

Haal de stress uit conflictsituaties en werk samen meer ontspannen naar een doelgerichte oplossing. Leer werken met de conflictmatrix.

Klantgericht communiceren

Voer alle soorten gesprekken voor een goede klantrelatie, ook de lastige; zoals slecht nieuws gesprekken en omgaan met weerstand.

 

leiderschap & management

Weet je wie je bent en kun je goed samenwerken? Dan kun je ook je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Via deze trainingen leer je anderen te ondersteunen bij hun eigen ontwikkeling en kun je een positieve werksfeer creëren waar goede samenwerking en het behalen van mooie resultaten hand in hand gaan.

Coachend leiderschap

Leer als coachend leidinggevende actief en doelgericht betrokken te zijn bij de ontwikkeling van je medewerkers en je team. Versterk je coachings- en communicatievaardigheden.

Effectief management

Draag als manager bij aan een positieve werksfeer binnen je team. Vergroot de intrinsieke motivatie van je teamleden. Behaal teamdoelstellingen door goed samenwerken.

QR coaching voor managers

Zet Quick Result coaching in om direct en snel ondersteuning te bieden bij een coachingsvraag. Herken situaties binnen je team om dit te kunnen toepassen.

 

training-op-maat

Trainingsonderwerpen zoals ze in de bovengenoemde trainingen worden aangeboden kunnen onderling met elkaar uitgewisseld en gecombineerd worden. Zo kunnen we een training-op-maat voor je samenstellen die past bij de specifieke leerwensen binnen jouw organisatie.

 

We kunnen de training verder voor je invullen met nog niet benoemde onderwerpen. Ook kun je trainingsonderdelen aandragen die je zelf aan bod wilt laten komen.

Hulp nodig bij het samenstellen van een training

die helemaal naar jouw wens is?

We denken graag met je mee!

pagina's:

bedrijfsgegevens:

Energy Training BV

 

OUDENBOSCH

+31 6 50 74 89 84

info@energytraining.nl

www.energytraining.nl

KvK  56704984

Volg ons:

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2008-2020 by Kever Creations