Energy Training voor jou

Écht jezelf zijn is een vaardigheid

Om richting te geven aan je leven en werk is het goed te weten waardoor de keuzes die je maakt worden beïnvloed. Onbewuste (beschermings-)mechanismen hebben invloed op je emoties, denken en handelen. Ze kunnen je helpen of je energie naar beneden brengen en je uit je kracht halen. Wanneer je zicht krijgt op dit energetische spel in en om je heen kun je de oorsprong van deze automatische reacties opsporen en ombuigen.

Zo kun je weer bewuste keuzes maken die je helpen in balans te blijven en je energie hoog te houden. Kortom je leert zelf leiding te nemen over je leven.

We willen je graag begeleiden in het leren van de vaardigheden voor alle fasen in jouw ontwikkelingsproces. Dit kan in de vorm van training, coaching of therapie. Net wat het beste bij jou past en/of welke combinatie hiervan voor jou het fijnste werkt.

Training

Wanneer je vaardigheden wil leren die je kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling kun je daarvoor bij ons een training volgen. We helpen je inzicht te krijgen in de factoren die je leven (werk, relaties) kunnen beïnvloeden. De vaardigheden die je leert vergroten je mogelijkheid tot zelfreflectie en -sturing.

Coaching

Via coaching kunnen we je op praktische wijze begeleiden bij je ontwikkeling en groei in je leven, werk en relaties.

Wil je ondersteuning bij meer innerlijke processen? Dan is energetische coaching ook een mogelijkheid. Hierbij gebruik je je fysieke, emotionele en mentale energie als je informatiebron om je te kunnen ontwikkelen.

Therapie

Regressietherapie is een vorm van therapie waarbij je teruggaat naar de oorsprong van een onverwerkt probleem of trauma. Tijdens de sessies verwerk je de gebeurtenis alsnog. Je reageert dan in situaties niet langer vanuit een echo uit het verleden, maar vanuit het hier en nu.

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Kever Designs.