Energy Training voor organisaties

Een organisatie runnen

is mensenwerk

We ondersteunen mensen in hun ontwikkeling, zowel zakelijk als privé, via het drieluik van training, coaching en therapie. Hierdoor staan we dicht bij de mens zelf en kunnen we samen persoonlijke ontwikkelingen én problemen vanuit de kern oppakken.

Het resultaat voor de medewerker is vermindering van stressfactoren en verhoging van het werkplezier en

-betrokkenheid. Voor de organisatie betekent het niet alleen vermindering van kosten door (dreigend) ziekteverzuim, het kan daarnaast verbetering van de resultaten opleveren. 

Training

Onze trainingen richten zich veelal op het verbeteren van onderlinge relaties, met klanten, collega's en medewerkers via communicatie- en leiderschapstrainingen. Daarnaast geven we trainingen persoonlijke effectiviteit waarbij de relatie met jezelf centraal staat.

Coaching

We bieden coachingstrajecten waarbij de coachee onder begeleiding van de coach via zelfreflectie en -sturing kennis en vaardigheden leert om doelgericht zijn/haar gewenste situatie te creëren.

Therapie

Therapie is een waardevolle aanvulling op bestaande trainings- en coachingstrajecten voor mensen waarbij de oorsprong van hun uitdagingen, problemen en/of klachten niet vanuit de huidige situatie voortkomen.

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Kever Designs.